Jaunums! Finansējums lauksaimniekiem 

18.10.2022

Jaunums! Finansējums lauksaimniekiem 

Pēdējos 20 gados lauksaimniecības nozare Latvijā ir būtiski attīstījusies, paaugstinot valsts konkurētspēju un produktivitāti kā lauksaimniecības, tā pārtikas ražošanas jomā. Tehnikas parka atjaunošana un jaunu tehnikas vienību iegāde ir lauksaimniekiem vienmēr aktuāls jautājums. Raugoties uz pēdējā laika pasaules notikumiem, ir skaidrs, ka pieprasījums pēc vietējiem zemnieku un lauksaimnieku produktiem turpinās pieaugt. Tādēļ, domājams, šis ir īstais laiks palielināt jaudu un paplašināt saimniecību.   

Lauksaimniecības tehnikas, tāpat kā cita transporta pilnveidošana nestāv uz vietas, tā kļūst daudz pievilcīgāka, funkcionālāka, mūsdienīgāka, augsti tehnoloģiskāka. Kvalitatīva tehnika saimniecībā ir ekonomiska biznesa garants. Turklāt pilnīga vai daļēja darba automatizācija ar tehnikas palīdzību būtiski ļauj ietaupīt izmaksas un ceļ kvalitāti. Mums, Primero, ir ļoti svarīga Latvijas iedzīvotāju biznesa attīstība, tāpēc esam papildinājuši mūsu produktu klāstu ar īpašiem piedāvājumiem arī lauksaimniekiem.  

Finansējums lauksaimniekiem 

Arvien vairāk Latvijas mazo un vidējo saimniecību seko Eiropas un pasaules lielo saimniecību modernizācijas tendencei un iegādājas jaunu vai papildu tehniku, kas palīdz, vairot saimniecības produktivitāti un ražīgumu. Primero jaunākais piedāvājums – finansējums lauksaimniekiem – ir pieejams graudkopības, lopkopības, zemkopības un citu lauksaimniecības nozaru saimniecībām. Pašlaik piedāvājumā divi finansējuma veidi – līzings jaunas vai lietotas tehnikas iegādei un aizdevums pret tehniku saimniecības attīstībai.  

Nosacījumi 

Nav svarīgi, cik liela vai maza ir Tava saimniecība. Tagad kopā ar mums, savu uzticamo sadarbības partneri ceļā uz attīstību, vari pieteikties lauksaimniecības tehnikas finansējumam līdz pat 100 000 EUR uz termiņu līdz 7 gadiem. Piedāvājam ātru un ērtu bezmaksas pieteikuma izskatīšanu, individuālus risinājumus katra klienta vajadzībām, finansējumu līdz 90% no tehnikas vērtības un atbildi vienas darba dienas laikā.  

Vēlies uzzināt vairāk par piedāvājumu, piesakies konsultācijai vai ieskaties – www.primero.lv

Saistītie raksti

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024

Kas ir Bonus Malus klase?

21.03.2024

Kas ir automašīnu čipošana?

21.03.2024