Jaunums! Maksājumu aizsardzības apdrošināšana!

18.01.2023

Jaunums! Maksājumu aizsardzības apdrošināšana!

Ja pāris aizvadītie gadi un notikumi tajos mums ir ko iemācījuši, tad to, ka dzīve ir nebeidzamu pārsteigumu pilna. Un ne vienmēr šie pārsteigumi mēdz būt pozitīvi, tāpēc piesardzība nekad nevar būt lieka. Tieši šī iemesla dēļ esam papildinājuši Primero piedāvāto pakalpojumu klāstu ar maksājumu aizsardzības apdrošināšanu.

Kas ir maksājumu aizsardzības apdrošināšana?

Šis ir pakalpojums, kas daudzviet pazīstams arī kā kredītsaistību jeb aizdevuma apdrošināšana. Pamatā aizdevuma apdrošināšana ir seguma veids, kas sniedz palīdzīgu roku un drošību gadījumā, kad aizdevuma saņēmējiem ir grūtības veikt ikmēneša maksājumus ilgstošas darba nespējas, bezdarba vai pat nāves gadījumā.

Ekonomisko grūtību laikā aizdevumu apdrošināšana nodrošina papildu aizsardzības līmeni aizņēmējiem. Tādā veidā aizņēmuma apdrošināšana darbojas kā apdrošināšanas veids ne tikai aktīvam kopumā, bet arī regulārajiem maksājumiem, kas nepieciešami aizdevuma apkalpošanai. Tas ir arī labs veids, kā palīdzēt aizņēmējiem izveidot finanšu drošības tīklu un novērst to, ka viņi nonāk finanšu grūtībās vai nepilda aizdevuma saistības.

Maksājumu aizsardzības apdrošināšana sadarbībā ar IIZI grupu

Mēs zinām, cik mūsu klientiem ir svarīga drošība par nākotni, tāpēc tagad, noformējot finansējumu pie Primero, Tev ir iespēja apdrošināt arī savas saistības, lai pasargātu sevi un savu ģimeni, ja nespēsi segt ikmēneša maksājumu slimības, nelaimes, darba zaudējuma vai nāves gadījumā. Esi mierīgs un finansiāli neatkarīgs pat tad, ja zaudē darbu vai uz laiku iestājusies darba nespēja.

Mūsu piedāvātā maksājumu aizsardzības apdrošināšana ir komplekss produkts, kas sedz gan aizdevuma pamatsummu, gan procentus un pasargās Tevi no neparedzēta finanšu sloga īslaicīgu vai ilgstošu ienākumu zaudējuma gadījumā. Neatkarīgi no tā, vai esi noformējis Auto kredītu, Auto līzingu vai Aizdevumu pret auto šī apdrošināšana sniegs mieru un drošības sajūtu.

Kā darbojas maksājumu aizsardzības apdrošināšana un kā to noformēt?

Parasti apdrošināšanas līgums tiek noslēgts uz visu aizdevuma atmaksas termiņu un to iespējams pievienot pie aizdevuma līguma noformēšanas. Tāpat svarīgi zināt, ka šis pakalpojums pieejams arī jau mūsu esošajiem klientiem. Izmaksas – 6% no ikmēneša maksājumu summas.

Ja vēlies uzzināt vairāk par šo piedāvājumu, tā priekšrocībām un nosacījumiem, sazinies ar mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem pa tālruni +371 25333033 vai rakstot uz info@primero.lv.