Izmanto finansējumu pats vai iesaki Primero sadarbības partnerim un saņem DĀVANU!

27.02.2023

Izmanto finansējumu pats vai iesaki Primero sadarbības partnerim un saņem DĀVANU!

Roku rokā, plecu pie pleca uzņēmējiem vienam otru jāatbalsta – tikai tā iespējams augt. Tieši šī iemesla dēļ esam radījuši finanšu piedāvājumu – Finansējums uzņēmumiem un Finansējums lauksaimniekiem. Izmanto iespēju un noformē aizdevumu visa veida tehnikas un iekārtu iegādei vai iesaki mūsu piedāvājumu sadarbības partnerim, kam šobrīd nepieciešams atspēriens.

Kas ir Pirmero finansējums uzņēmējiem un lauksaimniekiem?

Primero finansējums uzņēmumiem un lauksaimniekiem ir piemērots gan lieliem, gan maziem uzņēmumam un visu veidu nozaru saimniecībām, kam nepieciešams finanšu atbalsts.To var izmantot ražošanas iekārtu modernizācijai, biznesa attīstībai, transporta un lauksaimniecības tehnikas iegādei, darba efektivitātes uzlabošanai un dažādu citu izdevumu segšanai. Šis aizdevums noderēs arī tiem, kas plāno atvērt jaunu tirdzniecības vietu, skaistumkopšanas salonu vai privātpraksi.

Noformē līzingu jaunas vai lietotas celtniecības, zobārstniecības, kokapstrādes vai pat skaistumkopšanas salona iekārtu iegādei vai saņem aizdevumu pret tehnikas ķīlu no 2 000 EUR līdz 100 000 EUR uz termiņu līdz pat 7 gadiem.

Piesakies finansējumam jau tagad – aizpildi pieteikuma anketu un saņem atbildi vienas darbadienas laikā vai pastāsti par šo iespēju savam sadarbības partnerim. Iesakot Primero finansējumu partnerim, saņem dāvanu nu mums! Dāvanu karti 100 EUR vērtībā degvielas uzpildes stacijā! Piedāvājums spēkā ar kodu: DRAUGS

Jautājumu gadījumā, droši sazinies ar mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem vai piesakies konsultācijai!

Primero – jo mums ir ļoti svarīga Latvijas uzņēmēju un lauksaimnieku izaugsme!

Saistītie raksti

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024

Kas ir Bonus Malus klase?

21.03.2024

Kas ir automašīnu čipošana?

21.03.2024