Līzings tehnikas un aprīkojuma iegādei - atbalsts Tavam startup uzņēmumam!

18.12.2023

Līzings tehnikas un aprīkojuma iegādei - atbalsts Tavam startup uzņēmumam!

Jaunizveidotiem uzņēmumiem jeb startupiem finanšu pārvaldība un nepieciešamā aprīkojuma iegāde var būt biedējošs un izaicinošs uzdevums. Kur ņemt nepieciešamos līdzekļus, kā sadalīt budžetu un ko iegādāties vispirms - šie jautājumi noteikti sagādājuši ne mazums galvassāpju daudziem jaunajiem uzņēmējiem. Par laimi mūsdienās pieejami tādi finanšu pakalpojumi, kā līzings tehnikas un iekārtu iegādei, šo problēmjautājumu risināšanai.    

Kādas ir tehnikas līzinga priekšrocības jaunizveidotiem uzņēmumiem?  

Iespēja ietaupīt brīvās naudas rezerves  

Iegādājoties uzņēmuma darbībai nepieciešamo aprīkojumu un iekārtas ar līzingā palīdzību, Tu vari saglabāt sava uzņēmuma līdzekļus un novirzīt tās citām kritiskām uzņēmējdarbības vajadzībām, piemēram, mārketingam, darbinieku algošanai un pētniecībai un attīstībai.  

  

Piekļuve augstas kvalitātes iekārtām 

Finanšu līzings sniedz iespēju arī jaunizveidotiem uzņēmumiem strādāt ar modernām iekārtām, kuras citādi varētu būt nepieejamas. Jaunas un modernas iekārtas ļaus Tavam uzņēmumam saglabāt konkurētspēju un nodrošināt augstas kvalitātes produktus vai pakalpojumus.  

 

Elastība 

Jaunuzņēmumi bieži piedzīvo strauju izaugsmi un tiem ir mainīgas vajadzības. Finanšu līzings piedāvā elastību, ļaujot Tavam uzņēmumam uzlabot vai nomainīt nomāto aprīkojumu, mainoties uzņēmuma vajadzībām.   

 

Nodokļu priekšrocības 

Līzinga maksājums pēc savas būtības ir nomas maksājums un to var uzskatīt par uzņēmuma darbības izdevumu, padarot šīs izmaksas atskaitāmas no ar nodokļiem apliekamās summas, kas var radīt ievērojamus izmaksu ietaupījumus.   

  

Šādi pakalpojumi, kā līzings tehnikas un iekārtu iegādei, piedāvā jaunizveidotiem uzņēmumiem nenovērtējamas iespējas augt un gūt panākumus bez ievērojamu sākotnējo izmaksu sloga. Izmantojot šo finansēšanas iespēju, Tavs uzņēmums var ietaupīt naudas plūsmu, piekļūt augstas kvalitātes aprīkojumam un elastīgi paplašināt savu darbību. Ieviešot pareizo līzinga stratēģiju, Tavs startup var atraisīt savu izaugsmes potenciālu un pavērt ceļu uz ilgtermiņa panākumiem.  

 

Primero līzings visa veida iekārtu, tehnikas un ierīču iegādei  ir populārs risinājums, kas ļauj startup uzņēmumiem iegādāties aktīvus bez ievērojama sākuma kapitāla. Ja esi jaunais speciālists, kurš vēlas atvērt savu privātpraksi vai Tev dzimusi fantastiska biznesa ideja  finansējums uzņēmumiem ir drošs risinājums. Piesakies konsultācijai pie mūsu draudzīgajiem klientu konsultantiem un uzzini savas iespējas jau šodien!  

Aizpildi pieteikumu un uzzini savas iespējas: Finansējums biznesam