Jaunums! Finansējums tehnikas un visa veida iekārtu iegādei

11.12.2022

Jaunums! Finansējums tehnikas un visa veida iekārtu iegādei

Nav noslēpums, ka pāris aizvadītie gadi bijuši nepatīkamu pārsteigumu un izaicinājumu pilni ne tikai iedzīvotājiem, bet arī Latvijas uzņēmējiem. Šādas pārmaiņas pasaules ekonomikā prasa tūlītēju spēju pielāgoties un, lai izdzīvotu šajā jaunajā vidē, ir nepieciešams maksimāli nodrošināt biznesa nepārtrauktību. Nokalpojušām iekārtām šādā situācijā nav vietas, jo uzņēmuma konkurētspēja mūsdienās bieži vien tiešā veidā atkarīga no tā, cik mūsdienīgi tehnoloģiskie risinājumi tiek izmantoti.

Tendences liecina, ka pārsvarā uzņēmējdarbības attīstības pamatā ir zaļās inovācijas un digitālie risinājumi, kuri ļauj uzņēmumiem strādāt efektīvāk, samazināt izmaksas un piesaistīt jaunus klientus. Mūsdienīgas un efektīvas ražošanas iekārtas ļauj uzņēmumiem strādāt ar lielāku efektivitāti, vienlaikus samazinot izmaksas. Tieši tāpēc esam papildinājuši Primero pakalpojumu klāstu ar jaunu piedāvājumu uzņēmumiem.

Finansējums uzņēmumiem visa veida iekārtu iegādei!

Ražošanas nozarē strādājošajiem uzņēmumiem modernu ražošanas iekārtu iegāde ir kritiski svarīgs solis darba efektivitātes un konkurētspējas uzlabošanā. Un nereti iekārtas un tehnika ir pirmā lielā investīcija, kas jāveic jau tad, kad uzņēmums pats vēl nav nopelnījis pietiekami daudz naudas. Šādā gadījumā aizdevums uzņēmumam faktiski ir neizbēgams, jo uzņēmuma kontos vienkārši nepietiek līdzekļu. Naudas trūkums šādos brīžos vairs nesagādās problēmas, jo tagad mūsu piedāvājumā arī finansējumus uzņēmumiem jaunas vai lietotas tehnikas iegādei.

Piedāvājums ne tikai ražošanas uzņēmumiem!

Sadarbībā ar Primero, iespējams, noformēt arī līzingu celtniecības, zobārstniecības, kokapstrādes vai pat skaistumkopšanas salona iekārtām, kā arī saņemt aizdevumu pret tehniku, ja nepieciešams ko salabot vai pilnveidot. Tā pat finansējums noderēs, plānojot privātprakses atvēršanu, ražotnes paplašināšanu vai jaunu pakalpojumu nodrošināšanu.

Izvēloties šo pakalpojumu, uzņēmumam ir iespēja saņemt finansējumu jaunas vai lietotas ražošanas tehnikas un citu iekārtu iegādei vai aizdevumu biznesa attīstībai uz termiņu līdz 7 gadiem no 2000 EUR līdz 100 000 EUR.

Ja vēlies uzzināt vairāk par mūsu jauno piedāvājumu, droši sazinies ar mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem un piesakies konsultācijai!