Dodies ceļā kopā ar uzticamu auto iegādes partneri – Primero!

09.05.2023

Dodies ceļā kopā ar uzticamu auto iegādes partneri – Primero!

Mūsdienu steidzīgais dzīvesveids pieprasa iespēju tikt no punkta A līdz punktam B pēc iespējas īsākā laika periodā, tāpēc auto iegāde ir pilnībā saprotams lēmums ikviena cilvēka dzīvē. Iespējams, ka arī Tu nesen esi kļuvis par autovadītāju un meklē savu pirmo mašīnu vai varbūt esi nolēmis esošo mašīnu mainīt pret citu?

Katrs no mums ir saskāries ar situāciju, kurā dzīve piespiež rīkoties citādāk un, iespējams, mainīt esošos paradumus. Viens no šiem paradumiem ir Tava automašīna. Visbiežākie iemesli jaunas automašīnas iegādei ir, piemēram, dzīvesvietas maiņa, ģimenes pieaugums, neapmierinošas esošā auto uzturēšanas izmaksas u.c. ietekmējošie faktori.

Ja arī Tev šķiet, ka šobrīd atrodies kādā no minētajām situācijām, lasi rakstu tālāk un uzzini, kā www.primero.lv Tev var palīdzēt!

Mēs, Primero, ticam, ka automašīna ir Tavs labākais draugs jebkurā dzīves situācijā, tāpēc mums ir svarīgi, lai Tu satiktu savu īsto automašīnu! Zinot to, ka pieejamie finanšu līdzekļi un uzkrājumi ne vienmēr ļauj pirkumu veikt uzreiz, Primero ir risinājums, kas ļaus ar jauno auto braukt jau šodien un to izpirkt konkrētā laika periodā.

Mēs piedāvājam auto līzingu līdz 25 000 €, auto kredītu līdz 12 000 € , kā arī aizdevumu pret auto līdz 25 000 €. Ja esi nolēmis iegādāties jaunu vai lietotu automašīnu, dodies uz www.primero.lv un aizpildi pietiekumu finansējumam! Jautājumu gadījumā zvani mūsu draudzīgajiem klientu apkalpošanas speciālistiem uz tālruni 25333033!

Saistītie raksti

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024

Kas ir Bonus Malus klase?

21.03.2024

Kas ir automašīnu čipošana?

21.03.2024