Kā atsvaidzināt lietota auto vizuālo izskatu?

18.03.2021

Kā atsvaidzināt lietota auto vizuālo izskatu?

Pavasaris ir laiks, kad daba pamostas un atdzīvojas no bargā ziemas sala. Garā un šķietami nebeidzamā ziema mūs sagatavo jaunām pārmaiņām, kuras ir nepieciešamas ikkatram. Tāpat ir arī ar mūsu ikdienas sabiedrotajiem – auto! Atgriežoties siltajam laikam, ir nepieciešams parūpēties par savā īpašumā esošo lietota auto vizuālo izskatu, lai braukšana būtu patīkama, un mašīna būtu sakopta pēc ziemas bargajiem laikapstākļiem.

Automašīnas ārpuse – mazgāšana, krāsošana un pulēšana

Jebkura auto virsbūves apkope sākas ar vienu no būtiskākajiem auto kopšanas elementiem – mazgāšanu. Svarīgi, ka auto ir atbrīvots no lielajiem netīrumiem, piemēram, smiltīm, dubļiem un citiem gružiem. Netīrumu noskalošanai vispiemērotākais rīks ir augstspiediena mazgātājs, tomēr atsevišķas virsbūves detaļas būtu vēlams mazgāt ar rokām. Šādā veidā vari būt drošs, ka arī smalkākas un sarežģītākas formas auto detaļas būs tīras!

Rūpīgi nomazgājot auto, nereti atklājas, ka mašīnas virbūvei konstatējami bojājumi – iesitumi no akmentiņiem, skrāpējumi vai pat korozija. Tikpat neizbēgami ir tas, ka, gadiem ejot, automašīnas krāsa zaudē tās sākotnējo spīdumu un toni. Protams, ka šie defekti gandrīz vienmēr ir labojami! Šādos gadījumos noteikti jāvēršas pie speciālistiem, kuri apstrādā, pārkrāso un atjaunina defektētās auto daļas.

Kad novērsti visi būtiskie virsbūves bojājumi, var ķerties klāt pie gaidītākās daļas – pulēšanas! Dziļā auto pulēšana palīdz noņemt bojātās lakas augšējo slāni, padarīt virsmu ideāli gludu, kā arī likvidēt aptuveni 90-95% švīku un citu bojājumu. Pēc auto pulēšanas tavs auto tik tiešām izskatīsies kā jauns! Labs padoms ir nopulēt arī auto lukturus. Tas palīdzēs tev aizmirst par galvassāpēm, kurus sagādā dzelteni un matēti mašīnas lukturi, bojājot kopējo automašīnas vizuālo izskatu.

Automašīnas iekšpuse – salona tīrīšana

Bez šaubām, lietota auto vizuālo izskatu atsvaidzinās arī rūpīga iekšpuses tīrīšana. Auto salona un interjera atjaunošana sevī ietver tādus darbus kā salona mitrā ķīmiskā tīrīšana un kvalitatīva salona žāvēšana, dažādu traipu un netīrumu iztīrīšana, paklājiņu tīrīšana gan salonā, gan bagāžas nodalījumā, ādas, auduma un alcantaras virsmu attīrīšana un to apstrāde ar aizsargājošiem līdzekļiem, paneļa u.c. interjera detaļu apstrāde ar tīrīšanas līdzekļiem.

Mēs esam pārliecināti, ka auto ir Tavs labākais draugs, kuram nevajadzētu pievilt! Ja tomēr esi pārliecināts, ka ir pienācis laiks mainīt esošo auto pret citu, iespējams, mēs varam Tev palīdzēt! Izvēlies savu nākamo auto un aizpildi pieteikumu auto līzingam vai auto kredītam pie Primero un uzzini savas iespējas iegūt aizdevumu. Primero var būt Tavs uzticamais auto iegādes partneris! Ieskaties:

www.primero.lv