Lietots vai jauns auto vērtībā līdz 25 000 EUR?

01.04.2021

Lietots vai jauns auto vērtībā līdz 25 000 EUR?

Atgriežoties pavasarim, daudzi cilvēki ir nobrieduši pārmaiņām vai nolēmuši spert soli pretim lielākai atbildībai, piemēram, jaunas automašīnas iegādei. Protams, tā ne vienmēr ir vienkārša izvēle, tāpēc svarīgs paliek jautājums – vai tavas ģimenes nākamais transportlīdzeklis būs lietots vai tomēr jauns auto? Ja šobrīd esi izvēles priekšā un šaubies par savām iespējām, izlasi šo rakstu!

Auto ar nulles nobraukumu

Auto tirgus segments, bez šaubām, ir plašs – tā ir izvēle ir starp lietotiem, mazlietotiem un jauniem auto. Ir vērtīgi aizdomāties par to, ka, iegādājoties vecāku automašīnu, tai, visticamāk, nebūs rūpniecības garantijas, kā arī tev nebūs 100% pārliecības par auto nobraukuma patiesumu. Ņemot vērā to, ka lietota vai mazlietota auto iegādē vienmēr pastāv risks, ka automašīnai agrāk vai vēlāk var parādīties tehniskas problēmas, pēdējo gadu laikā potenciālie auto pircēji arvien biežāk izvēlas iegādāties tieši jaunas automašīnas. Iespējams, ka tu nekad par to neesi aizdomājies, bet arī tev iespēja braukt ar pilnībā jaunu auto no salona, iekļaujoties summā līdz 25 000 EUR. Ar finansējumu vienmēr varam palīdzēt mēs, Primero, tavs uzticamais auto iegādes partneris! Auto līzings pie mums pieejams līdz 25 000 EUR!

Jauns auto – kādas ir priekšrocības?

Nenoliedzami, jauna auto iegāde ir milzīgs gandarījums un saviļņojums, jo tu esi šī auto pirmais saimnieks! Jaunie auto modeļi ir moderni un mūsdienīgi, kā arī viegli pielāgojami dažādām vajadzībām. Tikpat būtiski ņemt vērā arī to, ka jaunam auto no salona ir rūpniecības garantija, kas nozīmē to, ka vajadzības gadījumā tev nebūs jāuztraucas par auto remonta izmaksām. Ar šādu auto tev nebūs jālauž galva arī par mašīnas nobraukuma vai tehnisko vēsturi vai neizmērojami lielu degvielas patēriņu.

Kuras markas automašīnas skatīt?

Ja esi lēmis par labu jaunai automašīnai no salona, mums ir pāris ieteikumi, kuras markas mašīnas ieteicams skatīt cenu kategorijā līdz 25 000 EUR. Primero favorītauto cenu kategorijā līdz 25 000 EUR ir tādas auto markas kā Hyundai, Seat, Renault, Citroen, Fiat, Honda un Toyota. Šie atšķirīgie auto ražotāji piedāvā auto dažādām gaumēm. Ieskaties oficiālo auto dīleru mājaslapās, izvēlies savu nākamo auto un, ja nepieciešama palīdzība ar finansējumu, Primero tev palīdzēs!

Saistītie raksti

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024

Kas ir Bonus Malus klase?

21.03.2024

Kas ir automašīnu čipošana?

21.03.2024