Laimē ĪSTU NAUDU kopā ar Primero un EHR!

12.08.2021

Laimē ĪSTU NAUDU kopā ar Primero un EHR!

No pirmdienas, 9. augusta, Primero kopā ar European Hit Radio (EHR) uzsāk kampaņu “Atver seifu un ieķer reālu naudu!” Kampaņas mērķis ir radīt vairāk prieka tieši Tev, iedrošinot Latvijas iedzīvotājus aizdomāties par atpūtas nozīmi un izmantot kampaņu, lai atpūstos kopā ar tuviniekiem un draugiem. Kampaņas ietvaros astoņu nedēļu laikā ikvienam interesantam Rīgā, Jēkabpilī, Valmierā, Liepājā, Ventspilī un Cēsīs būs iespēja atvērt seifu, kurā atradīsies no 1’000,- līdz 9’000, – EUR.

Balvas summa būs atkarīga no seifa atvēršanas intensitātes, jo katru nedēļu seifs tiks papildināts ar tūkstoš eiro. Kampaņas atklāšanā t/c Spice stāvlaukumā seifā atradīsies pirmie tūkstoš eiro, kas ir vairāk par vidējo mēnešalgu Latvijā.

Kas jādara, lai laimētu iespaidīgo naudas balvu? Katru darbadienu SuperHits EHR ēterā izskanēs viens seifa koda kombinācijas cipars, kopā klausītājiem gūstot iespēju uzzināt pirmos piecus no astoņiem kombinācijas skaitļiem. Kampaņas ietvaros no 14. augusta līdz 2. oktobrim katru sestdienu kādā no Latvijas pilsētām notiks seifa atvēršana, kurā, pirmajam uzminot atlikušo trīsciparu kombināciju, varēs no seifa izņemt tajā esošos tūkstoš eiro. Seifa neatvēršanas gadījumā esošo summu papildinās vēl tūkstoš eiro. Kopā kampaņas ietvaros tiek nodrošināti 9’000 eiro.

Kampaņā tiek aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs no 18 gadu vecuma, kam tiks sniegta viena koda ievades reize un iespēja no jauna ieņemt vietu rindā. Rūpējoties par jautru atmosfēru, seifa atvēršanas laikā skanēs uzmundrinoša SuperHits EHR mūzika un koda minētājus uzrunās sabiedrībā pazīstamie un iemīļotie radio dīdžeji Zane Stocka un Valdis Čirksts. Savukārt, klātesošie varēs piedalīties ilgākā skūpsta konkursā, stingrākās latiņas (plankas) konkursā, izmēģināt Primero rallija simulatoru, kā arī cienāties ar bezmaksas soļanku un saņemt vērtīgas veicināšanas balvas.

Kampaņas atklāšana norisināsies Rīgā, t/c Spice auto stāvlaukumā, sestdien, 14. augustā, no plkst. 12.00 – 15.00.

Kampaņas norises vietas: Jēkabpils (21.08.), Valmiera (28.08.), Rīga (04.09.), Liepāja (11.09.), Ventspils (18.09.), Cēsis (25.09.), Rīga (02.10.).

Tiekamies seifa atvēršanas pasākumos!