Jaunums! Primero patēriņa kredīts!

30.03.2023

Jaunums! Primero patēriņa kredīts!

Priecājamies ziņot, ka esam papildinājuši Primero piedāvājumu ar vēl vienu finanšu pakalpojumu – un nu mūsu klientiem ir iespēja noformēt arī patēriņa kredītu.

Kas ir patēriņa kredīts?

Patēriņa kredīts ir ļoti iecienīts aizdevuma veids, kas sniedz iespēju ātri un ērti aizņemties nepieciešamo naudas summu lielākam pirkumam, mājokļa remontam vai jebkādu citu plānotu vai neplānotu izdevumu segšanai. Ja patēriņa kredītu salīdzina ar, tā saukto, ātro kredītu, galvenā atšķirība ir aizdevuma summa. Patēriņa kredīts ļauj aizņemties no pāris simtiem līdz pat desmit un vairāk tūkstošiem eiro, kurpretim ātrais kredīts ir piemērotāks risinājums, ja nepieciešams aizņemties mazāku naudas summu. Arī atmaksas periods patēriņa kredītam ir garāks, un tas mērāms nevis dienās un nedēļās, bet gan mēnešos un gados. Kā rezultātā patēriņa kredīts ir ļoti parocīgs, jo ļauj salāgot atmaksas termiņu ar savu finansiālo situāciju. Tā pat, lai saņemtu patēriņa kredītu, nav nepieciešama ķīla vai pirmā iemaksa, un tas ļauj segt nepieciešamos izdevumus vai piepildīt savas ieceres nekavējoties.

Kādam nolūkam piemērots patēriņa kredīts?

Patēriņa kredīts ir piemērots risinājums ļoti dažādu pirkumu veikšanai un izdevumu segšanai. Visbiežākie iemelsi, kāpēc cilvēki izvēlas noformēt patēriņa kredītu ir:

  • Jaunas automašīnas iegāde vai auto remonts;
  • Mājas, dzīvokļa vai citu telpu kosmētiskais remonts;
  • Dārgas sadzīves tehnikas vai citas elektrotehnikas iegādei;
  • Ārstniecības izdevumu segšanai;
  • Augstskolas, kursu vai cita veida izglītības izdevumu apmaksai.

Primero patēriņa kredīta nosacījumi

Sadarbībā ar Primero iespējams noformēt patēriņa kredītu savu vēlmju un vajadzību īstenošanai no 500 līdz 12 000 EUR uz termiņu līdz pat 7 gadiem!
Patēriņa kredītu gluži kā jebkuru citu Primero pakalpojumu ātri, ērti un droši iespējams noformēt, neizejot no mājām. Tev tikai jāizvēlas nepieciešamā summa, vēlamais atmaksas termiņš un jāiesniedz pieteikums. Mūsu draudzīgie klientu apkalpošanas speciālisti dažu minūšu laikā izvērtēs Tavu pieteikumu un sniegs atbildi. Pozitīvas atbildes rezultāta, pēc līguma noslēgšanas naudu kontā saņemsi 30 minūšu laikā. Pēc naudas saņemšanas ar to vari rīkoties brīvi pēc saviem ieskatiem.

Kopā ar Primero Tu vari sākt realizēt savas idejas jau šodien!

Saistītie raksti

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024

Kas ir Bonus Malus klase?

21.03.2024

Kas ir automašīnu čipošana?

21.03.2024