Izbraucienu galamērķi Latvijā – Tavs brīvdienu maršuts

11.07.2023

Izbraucienu galamērķi Latvijā  – Tavs brīvdienu maršuts

Doties izbraukumā, atpūsties un ar ģimeni pavadīt laiku svaigā gaisā, iespējams, ir viens no labākajiem atpūtas veidiem, kur Tevi aizvedīs uzticamais ģimenes auto! Ja nezini, uz kurieni labāk doties, iepazīsties ar mūsu galamērķu ieteikumiem, kas padarīs Tavas brīvdienas interesantas un piedzīvojumiem pilnas! Jauni izbraucienu galamērķi – jauna iedvesma braucienam!

Tieši uz kurieni doties?

Mums ir 5 idejas izbraukumiem tepat Latvijā!

1. Mazirbes laivu kapsēta – Meža ielokā apskatāmi astoņi iespaidīgi laivu skeleti, kas iestājoties tumsai rada spocīgu sajūtu! Laivu kapsēta mežā radusies sešdesmitajos gados, kad padomju vara centās ierobežot zvejniecību. Šajā vietā redzēsiet neierastus skatus un būs iespēja izstaigāties brīnišķīgā mežā.

2. Pastaiga gar jūru pie Lapmežciema vecā mola – tas atrodas pie Siliņupes ietekas jūrā. Mols veidots no akmeņu krāvuma un koka pāļu rindām. Laika zobs tam darījis savu, taču skats joprojām ir iespaidīgs.

3. Pastaiga pa lielo Katvaru parku – parks ir vairāk nekā 15 hektāru liels, tādēļ izstaigāties noteikti būs kur. Iesakām apskatīt liepu aleju un vairāk nekā 400 gadu veco koku, kas nu jau sasniedzis 5 metru platumu.

4. Pokaiņu mežs – noslēpumaina vieta, kur uzlādēties! Par dažādām mistiskām lietām šajā mežā runā jau sen, bet katram der izbaudīt šo mītiem apvīto dabas objektu pašam un aplūkot akmens krāvumus pašam. Uzvelciet ērtus apavus un dodieties ceļā.  

5. Pedvāles mākslas parks – šo izbraucienu galamērķi izbaudīs gan lieli, gan mazi apmeklētāji! Šajā apskates vietā var aplūkot vairāk nekā 150 iespaidīgus mākslas darbus brīvā dabā. 

 

Ja šobrīd esi sava īstā ģimenes auto meklējumos, tad Primero var Tev palīdzēt! Lai Tu satiktu savu īsto un vienīgo automašīnu, izmanto kādu no mūsu pakalpojumiem, proti, auto līzingu, auto kredītu vai aizdevumu pret īpašumā esošu auto!

www.primero.lv – Tavs uzticamais auto iegādes partneris!

Saistītie raksti

Populāras automašīnu markas

12.04.2024

Jauns vai lietots auto – kurš ir labāks?

12.04.2024

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024