Autovadītāju izvēle –populārāko automašīnu TOP 5 markas

07.10.2020

Autovadītāju izvēle –populārāko automašīnu TOP 5 markas

Vai Tev ir vēlme nomainīt esošo auto pret citu? Tad Tev noteikti būs interesanti uzzināt, kādus automobiļus izvēlas citi auto pircēji Latvijā! Mēs, Primero, esam uzticams auto iegādes partneris gan lietotu, gan jaunu automašīnu iegādē un esam apkopojuši pirktāko automašīnu markas un modeļus pēdējā pusgada laikā, lai pastāstītu par TOP 5 automašīnām pircēju lokā.

Automašīnu TOP 5

Topa 5. vietā ierindojas FORD! Ford ir ASV automašīnu marka, kas visā pasaulē izpelnījusies atzinību. Ford automašīnas pēc saražotā daudzuma ieņem ceturto vietu pasaulē! Arī Latvijā daudzi izvēlas braukt tieši ar Ford markas automašīnu. Pirktākie Ford modeļi pēdējos sešos mēnešos ir Focus, Mondeo un C-max.

Topa 4. vietā ierindojas VOLVO! Lielākajai daļai autovadītāju Zviedrijas automašīnu marka Volvo asociējas ar drošību, dizainu un stabilitāti uz ceļa. Pirmo Volvo markas automobiļu ražošanu Zviedrijā uzsāka 1927. gadā, un arī pie mums Latvijā Volvo ir ieguvis uzticību un autobraucēji iecienījuši šīs markas automašīnas.

Topa 3. vietā ierindojas Volkswagen! Vācu automašīnu marka, kas savu popularitāti ieguva ar slaveno VW Beetle auto modeli. Volksvagen tulkojumā nozīmē mašīna cilvēkiem, tieši ar šādu pieeju VW markas automobīļi izcīnījuši popularitāti un atzinību sabiedrībā, kā drošs un labs auto par draudzīgu cenu. Šī iemesla dēļ arī Latvijā daudzi autobraucēji izvēlas tieši Volkswagen.

Topa 2. vietā ierindojas BMW! Šī ir vācu automašīnu marka, kas ražo automašīnas jau vairāk nekā 100 gadus, kas sākotnēji ražoja lidmašīnas. BMW ir ļoti pieprasīta auto marka, kas autovadītāju vidū atzīta dizaina, dinamikas un izturības ziņā, un arī Latvijā BMW markas automobiļus iecienījuši ļoti daudz autovadītāju.

Topa 1. vietu ieņem AUDI!  Audi markas automašīnas tiek ražotas Vācijā un patiesībā pieder pie Volkswagen grupas. Lietotāju uzticību tās ieguvušas ar Audi ražoto automašīnu drošību, dinamisko gaitu, izcilo dizainu un kvalitāti. Latvijā uz ielām tik tiešām bieži redzamas tieši Audi markas automašīnas, kas arī skaidri mums parāda, kādēļ Audi ieņem pirmo vieto!

Ja esi nolēmis mainīt auto-ašīnu, Primero var būt Tavs uzticamais auto iegādes partneris! Aizpildi pieteikumu auto līzingam un mēs sagatavosim lielisku finanšu piedāvājumu auto iegādei!