Uzņēmuma uzticamais rumaks – komerctransports

23.05.2023

Uzņēmuma uzticamais rumaks – komerctransports

Gūt ienākumus, izmantojot transportlīdzekļus, iespējams dažādos veidos – sākot ar pasažieru pārvadāšanu un beidzot ar preču piegādes pakalpojumu nodrošināšanu. Patiesībā komerctransports ir būtiska jebkura biznesa sastāvdaļa, jo tas sniedz uzņēmumam iespēju ātri un efektīvi transportēt preces vai pakalpojumus saviem klientiem. Turklāt, ja uzņēmuma pamatdarbība ir saistīta ar preču piegādi, izejvielu vešanu vai pasažieru pārvadājumiem, uzticams transportlīdzeklis vai pat vairāki ir vitāli nepieciešami sekmīgai uzņēmuma darbībai un attīstībai. Izvēloties atbilstošu transportu savam uzņēmumam iespējams palielināt tā produktivitāti un rentabilitāti.

Redzot, cik būtiska sastāvdaļa daudz biznesu darbībā ir mobilitāte, esam papildinājuši savu pakalpojumu klāstu ar Primero līzingu komerctransporta iegādei!

Kāds ir mūsu piedāvājums?

Likuma izpratnē komerctransporta definīcija ir ļoti plašs jēdziens, un ar šo terminu iespējams apzīmēt teju ikvienu transportlīdzekli, kas tiek izmantots komerciālos nolūkos – sākot ar taksometru un beidzot ar specializētu mežizstrādes un vilcēj tehniku. Primero pakalpojums ir paredzēts dažādu veidu jauna un lietota komerctransporta iegādei (mazie furgoni, mikroautobusi, dažāda spektra kravas automašīnas, vieglie auto pasažieru pārvadāšanai, piekabes, vilcēji un cita veida transportlīdzekļi, ko iespējams izmantot uzņēmuma darbības nodrošināšanai). Pieņemot lēmumu par komerctransporta iegādi ir svarīgi rūpīgi apsvērt biznesa vajadzības un meklēt piemērotākos risinājumus. Tirgū ir pieejamas ļoti plašs jaunu un lietotu transportlīdzekļu piedāvājums, kas atbilst dažādiem budžetiem un prasībām. Veltot laiku, lai izpētītu tirgus piedāvājumu vari pārliecināties, ka gūsi maksimālu labumu no ieguldījumiem.

Primero komerctransporta līzinga nosacījumi:

Līzings pieejams saimnieciskās darbības veicējiem, lai finansētu jaunu vai lietotu komerctransportu!

  • Līzings pieejams visa veida komerctransportam
  • No 2 000 līdz 100 000 EUR
  • Bez transportlīdzekļa vecuma ierobežojuma
  • Pirmā iemaksa 10% no transportlīdzekļa vērtības
  • Atmaksas termiņš līdz 7 gadiem

Piesakies nepieciešamajam finansējumam attālināti jau tagad! Ieskaties šeit!

Saistītie raksti

Populāras automašīnu markas

12.04.2024

Jauns vai lietots auto – kurš ir labāks?

12.04.2024

Kas ir patēriņa kredīts?

21.03.2024